Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Еколошка акција

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Вработените во Општина Куманово, заедно со Јавните претпријатија и Кумановски Акцијаши денеска спроведоа акција за чистење на зелените површини.
Се чистеше отпадот и се уредуваше зелената површина пред комплексот “Отворен и Затворен базен”, с
е со една цел, заедно да допринесеме нашите општини да изгледаат почисто и поуредно. Чистењето и уредувањето на животната средина е акција организирана од ЗЕЛС, а денеска се спроведува во сите општини во државата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст