Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aksion ekologjik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të punësuarit në Komunën e Kumanovës, së bashku me ndërmarrjet publike dhe Aksionistët e Kumanovës, e realizuarn aksionin për pastrim të sipërfaqeve të gjelbra. U pastrua bërllogu dhe u rregullua sipërfaqja e gjelbër para kompleksit “Pishina e Hapur e Qytetit”, me qëllim që, së bashku të kontribuojmë që komunat tona të duken më të pastërta dhe më të rregulluara. Pastrimi dhe rregullimi i mjedisit është një aksion i organizuar nga BNJVL, kurse sot realizohet në të gjitha komunat e vendit.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст