Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Завршена изградбата на надворешниот објект на спортската сала во ОСТУ “Наце Буѓони”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски заедно
со Оливер Спасовски, Премиер на техничка Влада на Република
Северна Македонија и Елизабета Наумовска, заменик Министер за
образование го посетија ОСТУ “Наце Буѓони”-Куманово, каде е
завршена изградбата на надворешниот објект на спортската сала и се
работи на уредување на внатрешноста на салата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст