Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Përfundoi ndërtimi i objektit të jashtëm të sallës së sportit në SHMKT “Nace Bugjoni”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Dimitrievski, së bashku me Oliver Spasovskin, Kryeministër i Qeverisë teknike të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Elizabeta Naumovskën, zv/ministër i arsimit, e vizituanД SHMKT “Nace Bugjoni” – Kumanovë, ku ka përfunduar ndërtimi i objektit të jashtëm të sallës së sportit dhe po punohet në rregullimin e brendësisë së sallës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст