Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЗАКЛУЧОЦИ НА ВЛАДАТА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ МЕРКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ШИРЕЊЕ НА КОРОНА ВИРУСОТ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Заклучоци на Владата за преземање мерки за превенција од ширење на корона вирусот Владата на Република Северна Македонија на 15-та редовна седница ја разгледа информацијата на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи за преземање дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот по сугестија на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство, и ги донесе следните заклучоци (превземете ТУКА)

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст