Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Игри без граници

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска го отвори традиционалниот настан „Игри без граници„.Настанот е во организација на Јавната општинска устанува за деца „Ангел Шајче„.Игрите се со забавен и натпреварувачки карактер, а во нив учествуваа учениците од седум града од државата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст