Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lojra pa Kufi

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski e hapi ngjarjen tradicionale “Lojra pa Kufi”. Kjo ngjarje organizohet nga IPK për fëmijë “Angell Shajçe”. Lojrat kanë karakter argëtues dhe garues, ku marrin pjesë nxënës të shtatë qyteteve të vendit.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст