Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Избран сувенир на општина Куманово за 2020 година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во општина Куманово беше потпишан договор со Здружение на уметници ракотворци „АРТИ КРАФТ„ од Скопје, кои го изработија сувенирот „Шише стаклено извезено со слама и коноп со слики од Кумановски крај во рачно изработена кутија„. Оваа дело, од страна комисија за избор на сувенир на општина, е избрано за сувенир на општина Куманово за 2020 година, по претходно објавен јавен конкурс.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст