Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување за дежурни маркети , кои ќе работат за време на полицискиот час во Кумановo

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врз основа на Барање на Општински штаб за заштита и спасување и препораките на Влада на Република Северна Македонија, Ве известуваме дека за време на полицискиот час во Куманово (10.04.-17.04.2020 година), за дежурни маркети за набавка и достава на потребните намирници се пријавија:

-Ацидо Ком маркети 078311077 и 078352669

-Ќошар ДООЕЛ Куманово 078258607 и 078258708

-Елида 031419521

– Јахи Маркет ДООЕЛ с.Черкези 070467311

-ДТГМУ Тинекс-МТ ДООЕЛ Скопје 071340742, 071340963, 070358500, 072256100, 071285386, 070299507

-Маркет Макси Дом, улица ,,Бошко Буха” 2А, телефони: 031 412758 и 072 272337

-Хотел Хармонија, ул.Долно Којнаре бр.193 телефони: 031416 383 и 077 987-798

-Маркет КОМПЛЕКС АЛДИ ЕДЕН с.Черкези, телефон 076 617 261

–Кумановска Скара за мерак, ул. Иво Лола Рибар ( Нагорички сокак наспроти Сетек) , 075 232 100 и 031 411 150

-Никосан-Трејд ДООЕЛ Куманово, с.Биљановце 071 367 284

-Доминос ДООЕЛ Куманово (Kебапчилница Kорнер) 075484570 или 031425424

ДУТУ Кумановски Лезет ДОО Куманово, Гостилница ДОМА  тел. 072/ 777-023

ЕВА-МИХ ДООЕЛ Куманово, гостилница АЏИ-ТРАЈКО, лице за контакт : Бобан Пауновиќ 078/255-248

-ТОНИ-ПРОМ ДООЕЛ УВОЗ-ИЗВОЗ КУМАНОВО С.ГОРНО КОЈНАРЕ, тел 071-818-975

Кебапчилница Џипси, Телефони за нарачки 031-413-389 и 070-595-416

КУЛЕ ДООЕЛ (бурекчилница Мирела), тел.за нарачка 031 411 155 

-БАКУ ТРЕЈД ДООЕЛ(сендвичара Златна 9ка), локација Кирил и Методиј бр 28,нарачки на телефон 078/367637 и 070/942805, Краљевски Тони 077/980866

– РИАД Комерц ДООЕЛ, ул.Тоде Мендол бр.93 тел.за контакт 079/ 279-416

– Дони Груп ДООЕЛ Куманово,   телефон : 071/343-113, 071/965-736

– Крис Компани КА,   телефон : 078/377-362

– ТП Јахја Маркет,   телефон : 075/386-694

– Еколенд – Куманово,   телефон : 076/666-766, 078/411-895

-Т.Д.ДООЕЕЛ Анице Комерц, подружница Пилко Грилко,   телефон : 070/204-917

-Мусли Маркет,    телефон : 070/313-203, 070/334-910

Подетални информации околу набавка и достава ќе Ви дадат самите фирми.

Сите останати фирми, кои се подготвени и имаат желба да се вклучат во оваа акција, ги повикуваме да не контактираат на е-маил адресата info@kumanovo.gov.mk и телефонскиот број 078/365-061, за да ги искординираме понатамошните активности во врска со оваа акција.

Ви благодариме!

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст