Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ Од одржан педесет и први состанок на Општински штаб за заштита и спасување, на ден 02.11.2020 година (понеделник)

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска  во просториите на Општина Куманово се одржа состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување во врска со преземање на активности и мерки од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус). На состанокот претставниците од институциите дадоа информации за работата во време на COVID  состојбата. ОШЗС ја следи состојбата со ширење на вирусот на територија на Општина Куманово, ќе заседава редовно и препорачува граѓаните да ги почитуваат мерките за заштита од COVID 19, донесени од страна на Министерство за здравство и Комисија за заразни болести.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст