Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM nga mbledhje e 51 e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 02.11.2020 (e hënë)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në ambientet e Komunës së Kumanovës u mbajt mbledhje e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve dhe masave kundër përhapjes së sëmundjes COVID-19 (virusi korona). Në takim, përfaqësuesit e institucioneve dhanë informacion mbi punën gjatë situatës COVID. SHKMSH monitoron situatën me përhapjen e virusit në territorin e Komunës së Kumanovës, do të takohet rregullisht dhe u rekomandon qytetarëve t’i respektojnë masat për mbrojtje nga COVID 19, të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Komisioni për Sëmundje Infektive.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст