Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ Од одржан шеесет и петти состанок на Општински штаб за заштита и спасување, на ден 16.02.2021 година (вторник)

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска  во просториите на Општина Куманово се одржа состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување во врска со преземање на активности и мерки од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус). На состанокот беа донесени следниве препораки, заклучоци и мерки:

  • Апелираме до граѓаните да ги почитуваат сите мерки и препораки од Владата на Република Северна Македонија, поточно, социјална дистанца од 2м, носење на заштитни маски и да нема групирање на отворено, како и во затворени простории.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст