Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM për mbajtjen e mbledhjes së gjashtëdhjetë e pestë të Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, më datë 16.02.2021 (e martë)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në ambientet e Komunës së Kumanovës, u mbajt mbledhja e Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në lidhje me ndërmarrjen e aktiviteteve dhe masave për parandalim të përhapjes së sëmundjes COVID-19 (virusit korona). Në mbledhje u miratuan këto rekomandime, konkluzione dhe masa:

  • U apelojmë qytetarëve që t’i respektojnë të gjitha masat dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, më saktësisht, distancën sociale 2 m, mbajtjen e maskave mbrojtëse dhe të mos grumbullohen, si brenda ashtu edhe jashtë.
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст