Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 3/2018 со отворена постапка на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на Основни проекти, Проекти за инфраструктура и Проекти за инфраструктура за измена на трасите на линиски инфраструктурни објекти во градежен реон на град Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст