Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 010/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Чистење и ставање во функција на Атмосферска канализација на улица 11-ти Ноември пред касарна Х.Т.Карпош и поврзување на новоизградена канализација за спортска сала со новоизградена фекална канализација во кругот на касарна во Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст