Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 010/2018 me kërkesë për mbledhjen e ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për pastrim dhe vënie në funksion të Kanalizimit atmosferik në rr. “11 Nëntori”, para kazermës H. T. Karposh dhe lidhjen e kanalizimit të ndërtuar rishtazi për sallën e sportit me kanalizimin fekal në kompleksin e kazermës në Kumanovë.

Më në detaje mund të informoheni në këtë  link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст