Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување-јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 27/2018 со БПП на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Изработка на основен проект на добивање на е-дозвола за изработка на техничка документација реконструкција на дел од „ул. 11-ти Октомври“ од автопат „Пријателство“ до железничка пруга Белград-Скопје, со крак до железничка станица во Куманово и изработка на проект за изградба на потпрен зид за тротарна конструкција од двете страни со Л=240м и регионален пат низ населено место со Л= 1,10км+0,400км=1,50 км. во Општина Куманово.
Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст