Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 27/2018 me BPP në faqen elektronike të SEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për përgatitje të projektit themelor për marrje të e – lejeve për përgatitje të dokumentacionit teknik për riparim të një pjese të rr. “11 Tetori”, nga autostrata “Miqësia” deri te hekurudha Shkup Beograd, me një krah deri në Stacionin Hekurudhor të Kumanovës dhe përgatitjen e projektit për ndërtim të murit mbrojtës për konstruksionin e trotuarit në të dy anët me L=240m dhe rrugës regjionale nëpër vendbanim me L= 1,10km+0,400km=1,50 km në Komunën e Kumanovës.
Informata më të hollësishme mund të gjeni në këtë link.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст