Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување – јавни набавки

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани,

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 07/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Набавка на компјутери, принтери, копири и телевизор за потребите на Општина Куманово.

Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст