Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 07/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për blerje të kompjuterëve, printerëve, kopjuesve dhe televizorit për nevojat e Komunës së Kumanovës.

Më në detaje mund të informohen në këtë link.

Back to top
Големина на фонт