Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување


Во врска со најавата за невреме и обилни врнежи од дожд, ги известуваме граѓаните дека општинскиот штаб за заштита и спаување
утре во 10 часот ќе одржи итен состанок. Воедно ве известуваме
дека општинските јавни претпријатија се ставени во приправност за делување при евентуални поплави, и истите имаат формирано и дежурни екипи.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст