Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани граѓани,
Ве информираме дека сите можни настанaти дефекти и забелешки во врска со уличното осветлување во општината, ќе може да ги пријавувате на бесплатниот телефонски број – 0800-88-0-88 или
031 380 390 – (сите фиксни оператори)
070-38-28-00- (сите мобилни оператори)
Со пријава на дефектот ве молиме посочете го бројот истакнат на столбот каде што е поставено осветлувањето.
Или на VIBER I WHATS APP
www.icssistemiservis.com.mk

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст