Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar qytetarë,
Ju njoftojmë se të gjithë defektet dhe vërejtjet e mundshme në lidhje me ndriçimin rrugor në komunë, do të mund t’i paraqitni në numrin e telefonit, pa pagesë – 0800-88-0-88 ose
031 380 390 – (të gjithë operatorët fiks)
070-38-28-00- (të gjithë operatorët mobil)
ose në VIBER I WHATS APP
www.icssistemiservis.com.mk

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст