Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани граѓани, Ве известуваме дека на телефоните за пријавување за земање на пакети со средства за лична хигиена и прехранбени продукти (075/207-126 и 077/719-494), може да се јавувате секој  ден од 09:00 -14:00 и да оставите ваши податоци. По што, од страна на Секторот за труд и социјална заштита од општината ќе бидете контактирани. Ве молиме за трпение и разбирање.

Напомена: Во прва фаза се пријавуваат само најтешки социјални категории на граѓани на територијата на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст