Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

NJOFTIM

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se në nr. e telefonit ku do të paraqiteni për marrje të pakove me mjete të higjienës personale dhe prodhimeve ushqimore (075/207-126 dhe 077/719-494), mund të telefononi çdo ditë, në periudhën kohore 09:00 -14:00 dhe t’i leni të dhënat tuaja. Pastaj do të kontaktoheni nga Sektori pë rpunë dhe mbrojtje sociale i Komunës. Ju lusim për durim dhe mirëkuptim.

Vërejtje: Në fazën e parë paraqiten vetëm kategoritë më të rënda sociale të qytetarëve në territorin e Komunës së Kumanovës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст