Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Утре 05.09.2020 година (сабота) во период од 06.00 до 14.00 часот ќе се работи на градежни работи и асфалтирање на направен премин за атмосферска канализација на раскрсница со улиците “11 Октомври” и “Христијан Тодоровски Карпош”, како и на самата улица Христијан Тодоровски Карпош. Поради тоа улицата во овој период ќе биде затворена за сообраќај.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст