Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nesër, më 05.09.2020 (e shtunë), në periudhën prej ora 06.00 deri në 14.00, do të zhvillohen punime ndërtimore dhe asfaltim i kalimit të bërë për kanalizime atmosferike në udhëkryqin me rrugët “11 Tetori” dhe “Kristijan Todorovski Karposh”, si dhe në vetë rrugën “Kristijan Todorovski Karposh”. Për shkak të kësaj, rruga do të jetë e mbyllur për trafik gjatë kësaj periudhe.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст