Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

„Изворче„- нова градинка за Ран детски развој

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во Старо Нагоричане беше отворен нов клон на ЈОДУ „Ангел Шајче„ – „Изворче„.На настанот присуствуваше Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски, Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, Градоначалничката на Општина Старо Нагоричане Жаклина Јовановска, Директорката на ЈОУДГ „Ангел Шајче“ Марина Алексовска и Претседателката на Советот на Општина Куманово Атина Мургашанска.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст