Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Burimi” – çerdhje e re për zhvillim të hershëm të fëmijëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot në Staro Nagoriçan është hapur një kënd i ri i IPKF “Angell Shajçe” – “Burimi”. Në këtë ngjarje të pranishëm ishin Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, Ministri i punëve të brendshme, Oliver Spasovski, Ministri i punës dhe politikës sociale, Milla Carovska, Kryetari i Komunës së Staro Nagoriçanit, Zhaklina Jovanovska, Drejtoresha e IPKKF “Angell Shajçe”, Marina Aleksovska dhe Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст