Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Интензивно се работи на инфраструктурата во градот

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Продолжува интензивната работа на патната и комуналната инфраструктура во градот. Изминатите денови беше завршена атмосверската канализација на улица ЈНА, а теренот се подготвува за бекатонирање. Во тек е изгрдбата на тротоари во населбата Бабин Дол, како и летното одржување на улиците

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст