Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Po punohet intensivisht në infrastrukturën e qytetit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Vazhdon puna intensive e infrastrukturës rrugore dhe komunale në qytet. Gjatë ditëve të kaluara ka përfunduar kanalizimi atmosferik në rr. JNA, kurse terreni po përgatitet për bekatonizim. Në vazhdë është ndërtimi i trotuarëve në lagjen Babin Doll, si dhe mirëmbajtja verore e rrugëve.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст