Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Покана за учество во тендерска постапка за: “Изработка на маркетинг стратегија за промоција на стариот урбан стил на живот како наследство за туризмот во прекуграничниот регион и обезбедување на обучувачи, модератот и толкувач за спроведување на дводневна обука во Куманово” Референтен број: CB006.2.21.144/LP/BL4/07

Повеќе информации можете да превземете Тука

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст