Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Ftesë për pjesëmarrje në procedurën tenderuese për: “Përgatitje të Strategjisë për marketing për promovim të stilit të vjetër urban të jetesës, si trashëgimi turistike në rajonin ndërkufitar dhe sigurim të trajnuesve, moderatorit dhe komentatorit, për realizim të trajnimit dy ditor në Kumanovë” Numri referues: CB006.2.21.144/LP/BL4/07

Më shumë informata mund të merrni këtu

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст