Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Искршени канделабри на градскиот плоштад

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Почитувани граѓани,
Оваа се слики од уништување на канделабри на самиот плоштад во центарот на градот. Несовесните граѓани продолжуваат со своето недолично однесување. На кого му пречи да биде осветлен и уреден градскиот плоштад кој е на сите и за сите. Овој пример е уште еден од низата во изминатиот период, кои покажуваат како не треба да се однесуваме кон околината во која живееме. Инспекциските служби од општина Куманово веднаш излегоа на терен за да направат увид и записник од состојбата.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст