Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ифтарска вечер – “Рамазан, месец на постигнувања”

Градоначалникот на Општина Куманово со претседателката на Советот и претставници на општинската администрација присуствуваа на ифтарска вечер, во организација на Исламски младински форум – огранок Куманово, во соработка со Општината.

Настанот е во рамки на активностите на месец Рамазан, под мотото “Рамазан, месец на постигнувања”.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст