Квиз по повод ден на ЕУ

Делегациите на амбасадорите и градоначалникот Максим Димитриевски присуствуваа на Квиз за ЕУ, организиран од средните училишта во Куманово. Учениците од основните и средните училишта во општината приредија музички хепенинг на плоштадот каде што беа поставени и штандовите за промоција на државите од Европа.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт