Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kuiz me rastin e Ditës së BE – së

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Delegacionet e ambasadorëve dhe Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, morën pjesë në Kuizin për BE – në, të organizuar nga shkollat e mesme të Kumanovës. Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të komunës prezantuan një aheng muzikor në shesh, ku ishin vënë edhe stenda për prezantim të shteteve të Evropës.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст