Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Кинеска Нова Година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски имаше свое обраќање на манифестацијата организирана по повод Кинеска Нова Година. На прославата присуствуваше и Кинискиот амбасадор, претставници на  Друштвото за македонско-кинеско пријателство и соработка (ДМКПС) и голем број на граѓани.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст