Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Колективен договор за изменување и дополнување на Колективен договор за вработените во Општина Куманово

Општина Куманово, синдикалната организација при локалната самоуправа на Општина Куманово и Синдикатот на работниците од управата,правосудните органи и здруженија на граѓани на Р.С. Македонија, потпишаа Колективен договор за изменување и дополнување на Колективен договор за вработените во општината. Скенирана верзија на колективен договор за изменување и дополнување на колективен договор за вработените во општината можете да ја погледнете ТУКА .

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст