Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

КУД „Панче Пешев“ на средба со градоначалникот

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска се сретна со членовите на културно-уметничкото друштво „Панче Пешев“, кои ги презентираа своите успеси и искуствата од неодамна одржаниот Интернационален фолклорен фестивал „Куманово“ 2019. Членовите на оваа културно – уметничко друшво, на градоначалникот му врачија сувенири кои ја претставуваат богатата македонска фолклорна традиција.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст