Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

SHKA “Pançe Peshev” në takim me Kryetarin e Komunës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski u takua me anëtarët e Shoqërisë Kulturo – Artistike “Pançe Peshev”, të cilët i prezantuan sukseset dhe përvojat e tyre nga festivali folklorik i mbajtur së afërmi “Kumanova” 2019. Anëtarët e kësaj Shoqërie Kulturo – Artistike, kryetarit të Komunës ia dhuruan një suvenir që e prezanton traditën e pasur të folklorit maqedonas.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст