Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Кумановската младина во чекор со европските достигнувања”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Промотивно видео “Кумановската младина во чекор со европските достигнувања”, посветено на 12 млади амбасадори од градот, кои со своите достигнувања оставаат белег во развојот на научниот, културниот и социјалниот живот. Промотивното видео е финансирано од Делегација на Европска унија во РС.Македонија, активност на ЕУ Инфо точка при Општина Куманово, координатор м-р Маја Петровска.

#europehouseskopje

#ЕУсоТЕБЕ

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст