Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Rinia kumanovare në hap me të arriturat evropiane”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Video promovuese “Rinia kumanovare në hap me të arriturat evropiane”, kushtuar 12 ambasadorëve të rinj të qytetit, të cilët me arritjet e tyre lënë gjurmë në zhvillimin e jetës shkencore, kulturore dhe shoqërore. Videoja promovuese është financuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në RMV, aktivitet i Pikës Informative të BE-së në Komunën e Kumanovës, koordinatore m-r. Maja Petrovska.

#europehouseskopje

#BE me TY

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст