Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЛЕСС со акција за помош на социјално најзагрозените семејства

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Поради ситуацијата со корона вирусот во државата, локален економски социјален совет ( ЛЕСС) при Општина Куманово започна со акција за собирање на хуманитарни пакети за социјално најзагрозените семејства во градот.
Сите субјекти кои сакаат да помогнат нека се јават на телефонските вроеви
075/ 209- 638 и 070/ 973- 430

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст