Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

KLES me aksion për ndihmë të familjeve më të rrezikuara sociale

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Për shkak të situatës me coronavoris – in në vend, Këshilli Lokal Ekonomik – Social (KLES) pranë Komunës së Kumanovës filloi aksionin e deponimit të pakove humanitare për familjet më të rrezikuara sociale në qytet.
Të gjithë subjektet që duan të ndihmojnë le të paraqiten në numrat e telefonit:
075/ 209- 638 dhe 070/ 973- 430

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст