Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Манифестација по повод Ден на просветните работници Албанци

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод 7 март – Ден на просветните работници Албанци, градоначалникот Максим Димитриевски присуствуваше на централната манифестација која се одржа во Дом на култура „Трајко Прокопиев“.

На настанот беа доделени признанија за Наставник на годината, Ученик на годината, како и признанија за ликовна уметност и спортски активности на учениците, а истиот е во организација на Здружение на наставници Албанци – „Наим Фрашери“.

Манифестацијата беше проследена со богата културно-уметничка програма.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст