Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Меѓународна ликовна колонија „Карпинo”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

 Во организација на Мултимедијален центар „Карпинo”, а со поддршка на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, вечерва беше отворена 16-та Меѓународна ликовна колонија „Карпино”

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст