Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kolonia Ndërkombëtare e Pikturave “Karpino”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nën organizim të Qendrës Multimediale “Karpino”, me përkrahje të Kryetarit të Komunës dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, është hapur Kolonia e 16 – të e Pikturave “Karpino”.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст