Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишна посета во Здружение на глуви и наглуви – Куманово

Денеска на лицата во Здружението на глуви и наглуви – Куманово, Дедо Мраз заедно со претставници од Секторот за култура, спорт, социјална заштита, заштита на децата и здравствена заштита традиционално од Општина Куманово, им подарија новогодишни пакетчиња, посакувајќи им добро здравје и безброј радости во Новата година.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст