Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишни пакетчиња за најмалите во ЈЗУ Општа болница – Куманово

Со искрена детска насмевка беа пречекани Дедо Мраз и претставниците од Секторот за култура, спорт, социјална заштита, заштита на децата и здравствена заштита на Детското одделение во Општа болница, кои од име на Општина Куманово им поделија новогодишни подароци со најубави желби за весело и среќно детство.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст